landgoed GILDEBOSCH


De aanleg start in 2024...

De creatie van Landgoed Gildebosch staat gepland voor de zomer van 2024. Tijdens deze periode zullen de vennen vorm krijgen, zullen unieke hoogteverschillen worden gecreëerd en zullen de contouren van de Ven- en Boskavel tot leven komen. Een groot deel van het terrein wordt bezaaid met een speciaal samengesteld mengsel, perfect voor een kruiden- en faunarijk grasland.

Daarnaast zullen we een aantal grotere bomen planten om zo snel mogelijk een adembenemend landgoed tot stand te brengen.

Tegen het einde van 2025 zal Landgoed Gildebosch in al zijn glorie te bewonderen zijn!


Uw wensen vormgeven...


Droomt u van een zelfontworpen woning omdat het bestaande aanbod niet aan uw wensen voldoet? Zoekt u een plek voor een duurzaam en energieneutraal thuis? Landgoed Gildebosch biedt u de ideale canvas!

Het omgevingsplan voor dit schitterende landgoed wordt binnenkort bekendgemaakt. Na goedkeuring door de gemeenteraad van Waalre in het voorjaar van 2024, starten we onmiddellijk met de ontwikkeling.

Wij zorgen voor de nodige aansluitingen zoals elektriciteit, water en glasvezel tot aan de rand van uw kavel. Daarnaast creëren wij de omringende natuur die het landgoed zijn unieke karakter geeft.

Laten we een vrijblijvend gesprek inplannen om de vele mogelijkheden te verkennen. We nemen graag de tijd om u uitgebreid te informeren over dit bijzondere project.


 

"Een vrijblijvend gesprek is zo geregeld…!"