landgoed GILDEBOSCH


landgoed Gildebosch...

...een topkwaliteit woonmilieu...

Welkom op Landgoed Gildebosch, idyllisch gelegen ten noorden van de Gildebosweg in Waalre, en omarmd door de weelderige natuur van het Dommeldal en de Groote Heide. Dit gebied, dat nu al betovert met zijn mozaïek van bosjes, akkers en zandpaden, zal binnenkort transformeren tot een majestueus landgoed.

Verheug u op een landschap waar waterpartijen en bospartijen harmonieus samenvloeien met open velden en statige lanen. Elk aspect van het landgoed, van de schilderachtige vennen tot de verrassende doorkijkjes, is ontworpen om uw zintuigen te prikkelen en uw hart te veroveren.

Landgoed Gildebosch: een oase van rust en natuurlijke schoonheid, waar elke blik een nieuw verhaal vertelt.
... midden in de overweldigende natuur!

Ontdek de perfecte harmonie tussen landelijk wonen en stedelijk comfort op Landgoed Gildebosch. Gelegen op slechts een steenworp afstand van de sfeervolle kern van Waalre en de bruisende stad Eindhoven, bevindt u zich in het hart van alle gemakken. Of u nu de lokale charme wilt verkennen of de dynamiek van de stad zoekt, alles ligt binnen handbereik.

Moet u de regio uit? Geen zorgen, de A2 ligt op slechts 5 minuten afstand, waardoor steden als Den Bosch, Tilburg en Breda gemakkelijk te bereiken zijn en Gildebosch de ideale uitvalsbasis biedt.

Omringd door een rijkdom aan natuur, biedt Landgoed Gildebosch eindeloze mogelijkheden voor ontspanning en recreatie. Met een overvloed aan wandel- en fietspaden, en maar liefst 6 golfbanen binnen een straal van 15 kilometer, is er altijd iets nieuws te ontdekken vlakbij huis.

Ervaar het beste van twee werelden op Landgoed Gildebosch: de rust van de natuur en de levendigheid van de stad, allemaal binnen handbereik.


 

"Alle denkbare gemakken binnen handbereik..."