landgoed GILDEBOSCH


Exclusief wonen op een nieuw landgoed...

Landgoed Gildebosch ontvouwt zich vanuit een visionaire ontwerpfilosofie, waarbij de natuurlijke pracht van het landschap, verfijnde architectuur en esthetische beeldkwaliteit naadloos samenvloeien tot een harmonieus geheel. Uw toekomstige woning, subtiel ingebed in deze idyllische setting, zal voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en elegantie.

Binnen deze inspirerende visie geniet u van de vrijheid om uw droomhuis te realiseren, waarbij elke unieke wens en elk detail zorgvuldig kan worden vormgegeven. Landgoed Gildebosch belooft niet alleen nu een exclusieve leefomgeving te zijn, maar ook een blijvende erfenis voor de toekomst.

...een topkwaliteit woonmilieu!

Martien van Osch, onze gerenommeerde landschapsarchitect, deelt zijn visie:

"Van vochtige poelen tot verheven droge heidevelden en bosrijke gebieden, verborgen tussen waterpartijen en verrijkt met een majestueus nieuw ven. De randen van het landgoed worden gesierd door groene singels, afgewisseld met langgestrekte, bloemrijke weiden die een schilderachtig decor vormen voor de lokale fauna. De toegang tot het landgoed wordt gevormd door een betoverende groene laan."

 

"Wonen op absoluut topniveau midden in de natuur!"